MICROSOFT

Sell coaching Thursdays - Accelerating Partners sales capacity

* Dagordningen kan komma att ändras. Vi kommer att bekräfta de sista tiderna före evenemanget.

Vad? Azure Sell Coaching Fridays är en webbinarserie med fokus på att stötta partners att accelerera sin Azureförsäljning

När? Varje fredag erbjuder Microsoft en 30-45 minuter lång session med olika ämnen kopplat till hur du som partner vässar dina säljkunskaper inom Azure.

Vem riktar sig dessa sessioner till? Fokus i dessa sessioner kommer att vara sälj men alla roller hos partners som idag jobbar med Azure eller är intresserade att komma igång med Azureförsäljning är mer än välkomna att delta!

UPCOMING WEBINARS

Watch on demand

Mer information

Microsofts moln i Sverige. Nu när Microsoft erbjuder hållbar digitalisering med data i Sverige. Hur gör jag, som partner, för att ta mina kunder dit? Detta och mer kommer Roger Morell att tala om på den första sessionen i nya webbinarserien Azure Sell Coaching Fridays!

Watch on demand

Mer information

Aldrig har compliance och säkerhet varit högre upp på agendan! I denna session med Sandra Elvin kommer vi att beröra compliance, cloud-rädsla och hur vi ska ta vägen framåt i en vardag som ställer allt högre krav på hur vi hanterar och säkrar vår data.

Watch on demand

Mer information

Under denna session så kommer Market Partner att berätta om konceptet Workinars som de har tagit fram tillsammans med Microsoft, och hur ni som partner kan använda dessa för att träna er själva, eller för att vässa kunskaperna hos era slutkunder.

Watch on demand

Mer information

Hur kan kunder förekomma nästa cybersäkerhetsattack med hjälp av Microsofts integrerade säkerhetsplattform? Under denna session kommer Anna Barkvall och Louise Wiljander att berätta hur Microsoft Sentinel och Microsoft Defender for Cloud skapar visibilitet och möjlighet att stoppa hot innan de orsakar skada i såväl cloud som on-prem.

Watch on demand

Mer information

I dagens session kommer Johan Lövh som sedan 6 år tillbaka arbetat som senior säljare mot storkund inom Azure för Data & AI, att berätta om Microsofts offerings, grunderna i Data & AI, PowerBI, demos och mycket mer. Detta är ett gyllene tillfälle att bekanta sig med Microsoft Azure Data & AI!

Watch on demand

Mer information

Under denna session så går vi igenom vilka utbildningsmöjligheter som finns från Microsoft och vad som finns tillgängligt för dig som Microsoft Partner. Vi tittar även närmare på Certifieringar och vilka som kan vara relevanta både för dig som vill gå djupare eller för dig som siktar på mer generell kunskap inom området. I samband med lanseringen av vårt nya Partnerprogram så tittar vi även på hur certfieringar kommer in som en del av detta.

Watch on demand

Mer information

På detta pass kommer vi att prata om vårt Commercial Marketplace / Co-sell samt hur du kan få hjälp att:

  • Nå en global räckvidd med Microsofts kundbas som använder Azure
  • Förenkla försäljning och distribution av din lösning till kunder som har en modern inköpsfunktion
  • Ta hjälp av Microsoft’s säljkår via co-sell processen

Watch on demand

Mer information

Cloud Economics: var börjar man? Vilka är de ekonomiska fördelarna med att lägga allt mer av sin data i molnet? Vilka frågeställningar bör en organisation ställa sig? Niclas Kockum och Filip Wikander, Finance Managers på Microsoft Sverige, ger en grundkurs i molnets ekonomiska förutsättningar, med finansiella modeller och exempel från kunder som gjort övergången.

Watch on demand

Mer information

Välkomna till en session där ni kan lära er om de marknadsföringsmöjligheter som är tillgängliga för alla Microsoft-partners. Några av de saker som vi kommer titta på är hur ni kan Accelerera kampanjer med befintlig co-op funding, var ni hittar innehåll som är customer-ready samt hur ni kan öka eventregistreringar med MS Event Finder.

Watch on demand

Mer information

Välkommen till denna session där Asbjörn Ejsing, Datacenter Lead för Sverige kommer gå igenom hur ni som partner och ISV tillsammans med Microsoft kan prata om hållbarhet samtidigt som ni kan använda er av molnet.

Tags

Area of Interest Microsoft Azure
Format Online
Language Swedish
Solution Area Infrastructure